Χρήστος Χολίδης – Κώστας Μαρτάκης – Βασιλική Νταντά| Καλοκαίρι στην Αθήνα… Καλοκαίρι στο Frangelico από 27/4!

Το αγαπημένο στέκι της παραλιακής, πλήρως ανακαινισμένο, με νέο ύφος και πολύ καλοκαιρινή και φρέσκια διάθεση ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη νέα σαιζόν.
Ο Χρήστος Χολίδης συναντά τον Κώστα Μαρτάκη και με την εντυπωσιακή Βασιλική Νταντά κάνουν για μια ακόμη φορά το Frangelico επίκεντρο της Αθηναϊκής διασκέδασης.
Χρήστος Χολίδης. Μετά από καιρό επιστρέφει δυναμικά στον χώρο που μοιράστηκε μαζί μας αξέχαστες στιγμές. Ο πλέον καταξιωμένος, τα τελευταία 10 χρόνια, λαϊκός τραγουδιστής βρίσκεται στην πιο ώριμη περίοδο της καλλιτεχνικής του διαδρομής: «Εγώ Για Σένα», «Έλεγα», «Μάτια μου ατέλειωτα», «Πίνω Και Τα Σπάω», «Μη Μου Ζητάς» και «Εσύ με συμπληρώνεις» είναι μερικές μόνο από τις μεγάλες επιτυχίες που θα περιλαμβάνει το ξεσηκωτικό πρόγραμμα του στο Frangelico.
Κώστας Μαρτάκης. Στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του, γνωρίζει όπως κανείς άλλος, να ξεσηκώνει το κοινό με αγαπημένα τραγούδια αλλά και με το ακαταμάχητο performance του. Έχοντας τραγουδήσει πολλές μεγάλες επιτυχίες και έχοντας αναπτύξει το πολύπλευρο ταλέντο του και σε άλλους χώρους της ψυχαγωγίας και της τέχνης, ο Κώστας Μαρτάκης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες καλλιτέχνες και σίγουρα έχουμε πολλά ακόμη να δούμε και να ακούσουμε από εκείνον.
Βασιλική Νταντά. Με την υπέροχη καθαρή λαϊκή φωνή της και τη μεσογειακή φλόγα που την χαρακτηρίζει βαδίζει σταθερά σε μια ολοένα ανοδική πορεία. Μετρώντας πάμπολλες εξαιρετικές συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές επιστρέφει δυναμικά στο Frangelico.
Και αυτό το καλοκαίρι, το αγαπημένο στέκι της παραλιακής… θα ξημερώνει τις νύχτες μας!
Summer in the city… Summer in Frangelico!
Γιατί οι νύχτες της απόλυτης διασκέδασης είναι εδώ!
Opening
Πέμπτη 27 Απριλίου
Frangelico
Λεωφόρος Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι
Τηλ. 210 9843 250
Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο
http://frangeliconights.gr/
https://www.facebook.com/Frangelicogroup/
Τιμή φιάλης
Τετάρτη – Σάββατο: 150 ευρώ | 4 άτομα

Φοιτητική τιμή
Τετάρτη – Πέμπτη: 120 ευρώ | 6 άτομα
Παρασκευή: 130 ευρώ | 6 άτομα