Διεθνής επιτυχία για την καθημερινή επιτυχία του ΑΝΤ1

Η αγαπημένη, καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», που καθηλώνει τα τελευταία 3 χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές σε Ελλάδα και Κύπρο - σημειώνοντας συνεχόμενα ρεκόρ τηλεθεάσεων - γνωρίζει τεράστια διεθνή απήχηση και επιτυχία, με την απόκτηση των δικαιωμάτων προβολής της από δεκάδες τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο.

Το «Μπρούσκο» αυτή τη στιγμή, προβάλλεται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στην Ασία και στη Λατινική Αμερική κατακτώντας διεθνή δημοσιότητα και αναγνώριση. Η Ουκρανία, η Εσθονία, η Σλοβενία​​, το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αργεντινή, η Κολομβία, το Περού, η Ουρουγουάη, το Μεξικό, η Βενεζουέλα, ο  Παναμάς και η Χιλή είναι μερικές μόνο από τις χώρες που προβάλλουν την αγαπημένη σειρά, ενώ γίνονται συζητήσεις και για την μεταπώληση των δικαιωμάτων προβολής της σειράς σε άλλες χώρες.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δικαιώνει απόλυτα τη στρατηγική επιλογή του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, να επενδύει και να αναπτύσσει εγχώρια τηλεοπτικά formats που έχουν δυνατότητες εμπορικής εκμετάλλευσης και προβολής, πέραν των ελληνικών συνόρων δίνοντας τους έτσι πρόσθετη αξία. Τα τελευταία χρόνια ο Όμιλος έχει αναπτύξει με εξαιρετική επιτυχία επιχειρηματική μονάδα που ασχολείται με την μεταπώληση και εκμετάλλευση τηλεοπτικών formats, που παράγονται στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, από τους τηλεοπτικούς σταθμούς του.

Τη σειρά «φαινόμενο», όπως την χαρακτηρίζουν εγχώρια και διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Ανδρέας Γεωργίου μαζί με δεκάδες άλλους δημοφιλείς ηθοποιούς, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου.

Το «Μπρούσκο» επιστρέφει το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1 με τον 4ο κύκλο του και υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με νέα πρόσωπα, συναρπαστικές εξελίξεις και συγκλονιστικές ανατροπές.