Το καινούριο video clip της Ριάνα μοιάζει με ταινία επιστημονικής φαντασίας


Σ” αρέσει δε σ” αρέσει η Ριάνα, ένα πράγμα δε μπορείς να μην της παραδεχτείς: το γεγονός ότι πρόκειται για ένα brand από μόνη της και πως ξέρει πολύ καλά πώς να πουλάει τον εαυτό της, αλλά και να διαχειρίζεται παράλληλα τα διάφορα ατοπήματά της, με τέτοιο τρόπο ώστε να παραμένει συμπαθής.

Το νέο της κατόρθωμα, είναι από άλλο πλανήτη σχεδόν κυριολεκτικά αφού ερμηνεύει το επίσημο soundtrack του φρέσκου «Star Trek Beyond».
To τραγούδι λέγεται «Sledgehammer», είναι και πάλι δημιούργημα της Sia -άλλωστε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει- και ουσιαστικά είναι σαν απόσπασμα της ταινίας που κυκλοφόρησε στις Η.Π.Α πριν περίπου μία εβδομάδα. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κομμένη σκηνή από το έργο, καθώς γυρίστηκε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, με γαλαξιακές, neon εικόνες και φώτα και μία Rihanna εξωγήινη, όχι με τον τρόπο που την έχουμε συνηθίσει.
Το video clip δεν έχει κλείσει καλά καλά ολόκληρη ημέρα που κυκλοφόρησε επισήμως στο vevo και τα views έχουν ήδη ξεπεράσει τις δύο εκατομμύρια θεάσεις. Δεν το λες κι άσχημα για buzz του έργου, αλλά ούτε και για την ίδια την Riri που δείχνει να απολαμβάνει παράλληλα και την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το καινούριο της album με τίτλο «nti» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο.
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι όλα τα προαναφερθέντα δεν είναι αρκετά για να φουσκώσουν πολύ τα μυαλά της, καθώς δεν ξεχνά τους φανατικούς θαυμαστές της, στους οποίους οφείλει τη δημοτικότητά της. Μάλιστα, σε προχθεσινή της συναυλία στο Manchester έστειλε πίτσα και μερικές πετσέτες στους fans της που περίμεναν πρώτη σειρά στην ουρά επί ώρες, μέσα στη βροχή, άλλο ένα δείγμα της ταπεινότητας και του πόσο «μπροστά» είναι αυτό το κορίτσι.
Πέρα από τη φλυαρία, δες το video και καμάρωσε την μαζί μας.