Colour Day Festival 2016 ΟΑΚΑ | Αποκλειστικό Ρεπορτάζ



18 Ιουνίου 2016 και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ οπότε έτσι και εμείς, βάλαμε τα καλοκαιρινά μας και φύγαμε για το 2ο Colour Day Festival και αυτό θα ήθελα να τονιστεί είναι το 2ο. Λοιπόν ώρα άφιξης μας στον συναυλιακό χώρο του ΟΑΚΑ 16:40. 



Εδώ και μέρες υπάρχει ενημέρωση για έντονη ζέστη την συγκεκριμένη μέρα με πιθανότητα η θερμοκρασία να φτάσει τους 35+ βαθμούς. Γιατί το λέω αυτό; γιατί πουθενά, μα πουθενά όμως εκτός από τις διαφημιστικές ομπρέλες των χορηγών μπροστά από τα εκδοτήρια δεν υπήρχε μία τέντα για να προστατεύεται ο κόσμος. 




Η ουρά στα εκδοτήρια ήταν περίπου ένα χιλιόμετρο αλλά τί να κάνεις φεστιβάλ είναι λες. Δεν υπήρχε ούτε μία ταμπέλα που να σου λέει που να πας και τί να κάνεις έπρεπε μόνος σου να ψάχνεσαι μέσα στον αχανή προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ να ψάξεις να βρεις που είναι η είσοδος και που τα εκδοτήρια. Ως αποτέλεσμα; Παιδιά να λιποθυμούν από την ζέστη και από την μεγάλη συμφόρηση και κόσμος να πηγαινοέρχεται δίχως να ξέρει που να πάει για να προμηθευτεί τα απαραίτητα. 




Μετά από δύο ώρες προσπάθειας λοιπόν καταφέραμε και μπήκαμε. Η κατάσταση μέσα ήταν σε καλύτερη μοίρα από ότι έξω. Πολύ μεγάλος και ανοιχτός χώρος οπότε τα 20.000 περίπου άτομα που βρισκόντουσαν εκεί δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα συμφόρησης ήταν πολύ άνετα γενικά, το stage σε πολύ καλή θέση και με πολύ καλή μουσική κάλυψη. 



Τα προϊόντα τώρα που ήταν προς πώληση εάν εξαιρέσεις την μπύρα που δινόταν σε οποιασδήποτε ηλικίας χωρίς έλεγχο όλα τα άλλα ήταν κομπλέ και γενικά μπορούσες εύκολα να αγοράσεις κάτι. Οι καλλιτέχνες αξιοπρεπείς όσοι τουλάχιστον σεβάστηκαν το κοινό και αποφάσισαν να τραγουδήσουν ζωντανά και όχι κονσέρβα και γενικά το κλίμα ήταν θετικό, φρέσκο και πάνω απόλα χρωματιστό.




 Το ρεζουμέ λοιπόν, επειδή είναι η δεύτερη χρονιά που διοργανώνεται και όχι η πρώτη δεν δικαιολογώ το θέμα της εύκολης πρόσβασης! Είναι απαράδεκτο παιδιά ηλικίας 13 εώς 18 στην πλειοψηφία τους να καίγονται στον ήλιο και να λιποθυμούν το 2016. Τα λέμε του χρόνου λοιπόν! Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από το Colour Day Ferstival 2016.