Γνωρίστε την Wonder Woman από το Batman vs Superman!

Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης βρέθηκε στο Λονδίνο για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του «Batman V Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» και οι συντελεστές της ταινίας μίλησαν στο cinemag.gr!
Συνέντευξη στον Ορέστη Ανδρεαδάκη
Η Γκαλ Γκαντότ, η πανέμορφη ηθοποιός και μοντέλο από το Ισραήλ, είναι μία πραγματική Wonder Woman!
Μπορεί αρκετοί να την θυμούνται από την παρουσία της στις ταινίες «Fast & Furious», αλλά η καριέρα της πατάει «γκάζι» με τη φετινή συμμετοχή της στην επική συνάντηση «Batman V Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» του Ζακ Σνάιντερ («300», «Watchmen»).
Ποια είναι όμως η μυστηριώδης Wonder Woman;
Κόντρα στην υπερπληθώρα αρσενικών υπερηρώων, η Γκαντότ γίνεται μία Αμαζόνα έτοιμη να αναλάβει δράση μέσα σε έναν κόσμο αντρών και αποτελεί την εμφάνιση-έκπληξη στην ταινία του Σνάιντερ.
Κόντρα στον αρσενικό προσανατολισμό των κόμικ, η Wonder Woman εμφανίστηκε το 1940 στο All Star Comics και ανέτρεψε θεαματικά την κατάσταση. Το θηλυκό αντίστοιχο του Superman με πρωτοφανή στοιχεία φεμινισμού ενθουσίασε κορίτσια και αγόρια (για διαφορετικούς λόγους!) και δημιούργησε επανάσταση. Τώρα είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη και έπεται συνέχεια.
Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης συνάντησε την Γκαλ Γκαντότ στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του «Batman V Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» στο Λονδίνο και η ηθοποιός μίλησε στο cinemag.gr για την Wonder Woman, τη σόλο ταινία που ετοιμάζεται αυτό τον καιρό και εύχεται να κάνει μία νέα, φεμινιστική αρχή!