Οι «κακοί» της DC Comics δείχνουν ακόμα καλύτεροι στο νέο τρέιλερ του «Suicide Squad»


Ένα νέο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο «Suicide Squad» κυκλοφόρησε, όπου μας παρουσιάζει έξτρα υλικό από την ταινία, αυξάνοντας τα διασκεδαστικά στοιχεία και βάζοντας το «Bohemian Rhapsody» των Queen, να παίζει ακόμα πιο γρήγορα από την πρώτη φορά.
Από τον Γιάννη Σμοΐλη
Αν ανήκετε στους φανατικούς της DC Comics που απογοητεύτηκαν από το «Batman V Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένα ακόμα φιλμ απ' το εν λόγω κινηματογραφικό σύμπαν, που αξίζει να περιμένετε να απολαύσετε μέσα στη χρονιά.
Το «Suicide Squad» συγκεντρώνει ένα τσούρμο κακοποιών από τα κόμικς της DC και τους οργανώνει σε μια ομάδα καταπολέμησης του εγκλήματος, που θα αναλαμβάνει όλες τις δύσκολες αποστολές. Έτσι ώστε, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, κανένας ευυπόληπτος ήρωας να μην μπορεί να κατηγορηθεί.
Το πρώτο λεπτό του νέου τρέιλερ ανακυκλώνει υλικό από το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, με πιο γρήγορο μοντάζ. Αλλά τα τελευταία 40 δευτερόλεπτα είναι γεμάτα από ψηφίδες δράσης που δεν έχουμε ξαναδεί, συμπεριλαμβανομένων και πλάνων με τον Will Smith στον ρόλο του Deadshot, ενός επαγγελματία δολοφόνου που δεν αστοχεί ποτέ.
Η Μαργκότ Ρόμπι είναι η Χάρλεϊ Κουίν, η αξιολάτρευτη –αλλά παρανοϊκή- θαυμάστρια του Τζόκερ ενώ ο Τζάι Κάρτνεϊ ενσαρκώνει τον Captain Boomerang που δεν λέει ποτέ όχι σε μια καλή μπύρα. Και, φυσικά, θα ξαναδείτε τον Τζάρεντ Λέτο ως Τζόκερ, γεμάτο τατουάζ να κάνει βόλτες με μια Λαμποργκίνι.
Ακόμα υπάρχει ο Τζόελ Κίναμαν ως Ρικ Φλαγκ, που έχει λάβει εντολές από την Αμάντα Γουόλερ της Βαϊόλα Ντέιβις, να μαζέψει τους «κακούς» για να κάνουν τη «βρωμοδουλειά». Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι ο Μπεν Αφλεκ θα κάνει ένα πέρασμα ως Μπάτμαν.
Ήδη ετοιμάζονται τα σίκουελ για το «Suicide Squad», οπότε ελπίζουμε να έχει φτιάξει κάτι καλό ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Αγιερ, κάτι που θα ευχαριστηθούν τόσο οι οπαδοί των κόμικς όσο και όλοι οι υπόλοιποι.
Πάρτε μια γεύση από το νέο τρέιλερ του φιλμ που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες 25 Αυγούστου από την Tanweer.