Adele: Αποσύρεται από τη μουσική για 5 χρόνια!


Η βραβευμένη τραγουδίστρια που έσπασε κάθε ρεκόρ με το τελευταίο της άλμπουμ «25», ετοιμάζεται να αποσυρθεί από τη μουσική για 5 χρόνια.

Η Αντέλ ετοιμάζεται να κάνει «πενταετές διάλλειμα από τη μουσική μετά από την παγκόσμια περιοδεία της για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον 3χρονο γιο της Αγγελο» σύμφωνα με την MailOnline.
Ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της τον περασμένο μήνα, με 105 παραστάσεις 105 σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.
adele-european-tour-0
Και η Αντέλ φέρεται να σχεδιάζει ήδη το επόμενο βήμα της, το οποίο θα είναι ένα διάλειμμα πέντε ετών από τη μουσική βιομηχανία, προκειμένου να επικεντρωθεί στον 3χρονο γιο της.
Μια πηγή στη The Sun:
«Η Αντέλ έχει εξομολογηθεί στους κοντινούς φίλους της ότι θα αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για πέντε χρόνια, πριν το επόμενο άλμπουμ της. Είναι ακόμα πολύ νέα μαμά και δεν θέλει να χάσει το μεγάλωμα του γιου της. Αυτό βέβαια θα είναι σκληρό για τους φαν της».
Η περιοδεία αναμένεται να ολοκληρωθεί το Νοέμβριο, και τότε η Αντέλ σχεδιάζει να επικεντρωθεί στην οικογένειά της, αντί της καριέρας της.
adele_dec15
Η Αντέλ επέστρεψε στο προσκήνιο τον Νοέμβριο με το τελευταίο της άλμπουμ, «25», αφού είχε κάνει ένα διάλειμμα 3 ετών για τη γέννηση του γιου της.
Η επιστροφή της αποδείχθηκε μεγάλη παγκόσμια επιτυχία, με το άλμπουμ «25» να έχει πετύχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το 2015, στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.