H Amita Motion γέμισε τη Θεσσαλονίκη με Θετική Ενέργεια!



Amita Motion Γιορτάζουμε 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας!



H Amita Motion γέμισε τη Θεσσαλονίκη με Θετική Ενέργεια στις 10/06 παρέα με τους:

Μέλιsses & Playmen, Demy, τους Boys + Noise, DJ Pitsi και Special Guest τον Stan!



Τη συναυλία παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς!



Την Τετάρτη 10 Ιουνίου η Amita Motion – ο αγαπημένος χυμός των νέων – ξεκίνησε τον εορτασμό για τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας με μία ξεχωριστή συναυλία στη Θεσσαλονίκη που ξεσήκωσε το κοινό και γέμισε την αγαπημένη μας πόλη με αισιοδοξία και Θετική Ενέργεια!



Περισσότεροι από 6.000 νέοι έζησαν τη μοναδική συναυλία, κατακλύζοντας από νωρίς τον εξωτερικό χώρο της ΔΕΘ-Helexpo για να βιώσουν το παλμό της πιο συναρπαστικής μουσικής εμπειρίας του καλοκαιριού.



Αγαπημένοι καλλιτέχνες και ανατρεπτικές παρουσίες χάρισαν μοναδικές θετικές στιγμές σε μία αξέχαστη συναυλία!








Το live ξεκίνησε με τον Dj Pitsi on stage, ο οποίος ανέβασε τη διάθεσή του κοινού με τις dance μουσικές επιλογές του. Τη σκυτάλη πήρε ο Toquel, ο οποίος έδωσε τον παλμό με τα ανατρεπτικά beats. Ακολούθησε ο Αναστάσιος Ράμμος χαρίζοντας στο κοινό δυνατές θετικές στιγμές ενώ στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Φρατζής τους παρέσυρε όλους σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό party. ΟιBoys + Noise εκτίναξαν τη διάθεση του κοινού στα ύψη παρουσιάζοντας αποκλειστικά για πρώτη φορά δικές τους διασκευές και η Demy μάγεψε το πλήθος τόσο με τη φωνή της όσο και με τους χορευτικούς της ρυθμούς. Σε special guest εμφάνιση ο Stan ενθουσίασε με την ενέργειά του ενώ τη θετική συναυλία για τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας κορύφωσαν με την εμφάνιση τους οι Μέλιssesκαι οι Playmen σε ένα unique live-dj set!








Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχθηκε το ενθουσιώδες κοινό και έδωσε το δικό του στίγμα στη συναυλία.
Μην ξεχνάτε, κάντε Like στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στοfacebook.com/amitamotion και μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα της Amita Motion!

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας η Amita Motion φροντίζει και φέτος να κάνει όλες τις συναυλίες της απολύτως φιλικές προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Επίσης, η Amita Motion, για όγδοη συνεχή χρονιά, θα προχωρήσει και στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που θα προκληθούν από τις φετινές διοργανώσεις για τον εορτασμό των 10 χρόνων Θετικής Ενέργειας.



Amita Motion, 10 Χρόνια Θετική Ενέργεια!
Join us on:



Λίγα Λόγια για την Amita Motion:
Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η Amita Motion είναι ο πρώτος 100% φυσικός χυμός με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες. Από το 1993 που πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική αγορά αποτελεί, δικαιολογημένα, τον επίσημο χυμό των νέων, καθώς εκτός από τη μοναδική του γεύση, τις διατροφικές του αξίες και την ενέργεια που προσφέρει στον οργανισμό, συνδυάζει και την ασύγκριτη απόλαυση.