Οι πολυαναμενόμενες ταινίες του φετινού καλοκαιριού


Το καλοκαίρι ξεκινά επίσημα σε λίγες μέρες όπου μπαίνει ο Ιούνιος. Και τι σημαίνει καλοκαίρι για τους φαν της 7ης τέχνης; Μα φυσικά καταιγισμός από blockbuster που κάνουν πρεμιέρα στη σκοτεινή αίθουσα!
Η αλήθεια είναι πως στο συγκεκριμένο είδος το φετινό καλοκαίρι αναμένεται ''καυτό'', όμως εξίσου μεγάλη αγωνία έχουμε και για ταινίες από άλλα είδη, που υπόσχονται να γεμίσουν τις μέρες μας πότε με γέλιο και πότε με… ανατριχίλα! Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε τις σημαντικότερες πρεμιέρες του φετινού καλοκαιριού στη μεγάλη οθόνη.
San Andreas
Πότε κάνει πρεμιέρα: 4 Ιουνίου

Μια ιστορία διάσωσης από σεισμό, με τον Dwayne Johnson στον κατάλληλο ρόλο… Οι κάτοικοι της California μπορούν να αισθάνονται πιο ήρεμοι μόλις ανέλαβε ο ''The Rock''... Στα συν η συμμετοχή της αγαπημένης Alexandra Daddario.

Jurassic World
Πότε κάνει πρεμιέρα: 11 Ιουνίου
22 χρόνια μετά τα γεγονότα του ''Jurassic Park'' (1993), στο νησί Nublar λειτουργεί- κανονικά πλέον- ένα θεματικό πάρκο δεινοσαύρων, με την ονομασία Jurassic World. Όλα φαίνεται να κυλούν ήρεμα και με απόλυτη ασφάλεια για τους επισκέπτες, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο… Τη διεύθυνση παραγωγής της ταινίας ανέλαβε ο Steven Spielberg, τη σκηνοθεσία ο Colin Trevorrow, ενώ σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον ανανεωμένο Chris Pratt.

Entourage
Πότε κάνει πρεμιέρα: 18 Ιουνίου
Η επιτυχημένη σειρά –αντρική εκδοχή του ''Sex and the City'' κατά πολλούς- γίνεται ταινία. Ο σταρ Vincent Chase (Adrian Grenier) και οι κολλητοί του επιστρέφουν δυναμικά, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη. Highlight η εμφάνιση των Liam Neeson, Mark Wahlberg και Jessica Alba, που υποδύονται τους πραγματικούς εαυτούς τους! Οι guest εμφανίσεις ήταν άλλωστε το ''δυνατό χαρτί'' της σειράς.

Terminator: Genisys
Πότε κάνει πρεμιέρα: 25 Ιουνίου

Ο Arnold Schwarzenegger το δήλωσε, ''I'll be back'', και έτσι έγινε στη νέα συνέχεια του επιτυχημένου franchise. Το trailer, καθώς και η παρουσία των (λέγε με και Khaleesi) Emilia Clarke και Jason Clarke, αφήνουν πολλές υποσχέσεις…

Insidious: Chapter 3
Πότε κάνει πρεμιέρα: 25 Ιουνίου

Το τρίτο κεφάλαιο υπόσχεται πως θα είναι και το πιο τρομαχτικό! Δύσκολο να ξεπεράσει την ατμόσφαιρα του πρώτου, παρόλα αυτά προβλέπεται ''δύσκολος ύπνος'' μετά την προβολή…μπρρρ…

Magic Mike XXL
Πότε κάνει πρεμιέρα: 9 Ιουλίου

Εντυπωσιακά αγόρια σε έναν ακόμα γύρο ''καυτού χορού''. Παραμένουν στο cast του sequel oι Chaning Tatum και Joe Manganiello, απουσιάζει (δυστυχώς κορίτσια) ο Matthew McConaughey. Το σενάριο υπογράφει και πάλι ο Reid Carolin, ενώ τη θέση του Steven Soderbergh στην καρέκλα του σκηνοθέτη πήρε ο Gregory Jacobs.

Ted 2
Πότε κάνει πρεμιέρα: 16 Ιουλίου

Στο sequel, ο Ted παντρεύεται και θέλει να μεγαλώσει ένα παιδί!!! Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να αποδείξει στο δικαστήριο πως είναι… ανθρώπινο ον! Ο Seth MacFarlane βρίσκεται ξανά στο ρόλο του σκηνοθέτη και σεναριογράφου, καθώς και πίσω από τη φωνή του (αξιολάτρευτα) κάφρου αρκούδου. Ο Mark Wahlberg έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στην ταινία συμμετέχουν οι Amanda Seyfried, Morgan Freeman και Liam Neeson.

Fantastic Four
Πότε κάνει πρεμιέρα: 6 Αυγούστου

Reboot της ιστορίας των ''τεσσάρων φανταστικών'' με νεανικό και πολλά υποσχόμενο cast (Miles Teller, Kate Mara, Jamie Bell και Michael B. Jordan).

Mission: Impossible - Rogue Nation
Πότε κάνει πρεμιέρα: 27 Αυγούστου

Ο Tom Cruise επιστρέφει στο ρόλο του πράκτορα Ethan Hunt, για μια ακόμα επικίνδυνη αποστολή. Δάκρυα χαράς…

πηγή