Mην τους κοιτάς στα μάτια: Οι 9 πιο psycho απαιτήσεις celebrities


Mην τους κοιτάς στα μάτια: Οι 9 πιο psycho απαιτήσεις celebrities
Πίσω από τα γλυκά χαμόγελα, τις αγκαλιές και τα φιλιά προς τα μέλη της ακολουθίας τους όσο οι κάμερες είναι καρφωμένες επάνω τους, οι πιο λατρεμένοι celebrities της σύγχρονης showbiz, είναι συνήθως μικροί μισάνθρωποι, χωρίς διάθεση να απολογηθούν για τις τρελές και εντελώς παράλογες απαιτήσεις τους. Συγκεντρώσαμε μερικές από αυτές, τις πιο psycho:
9.Mariah Carey
Σύμφωνα με φήμες, η Mariah Carey επιμένει να συνοδεύεται από όχι λιγότερους από 11 σωματοφύλακες , οι οποίοι όταν βρίσκεται σε εστιατόριο, καλούνται να σχηματίζουν «τείχος» γύρω της, ώστε κανείς να μην βλέπει τι τρώει. Επίσης η Mariah κοιμάται σε δωμάτια με όχι λιγότερους από 20 υγραντήρες, ώστε να διατηρείται γύρω της θερμοκρασία τροπικού δάσους.
8.Katy Perry:
Απαγορεύεται να την μιλήσει ο εκάστοτε οδηγός της. Επίσης απαγορεύεται να την κοιτάξει από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου. Τζιζ.
7.Jennifer Lopez
Η Jlo δεν δέχεται να πατήσει το πόδι της σε καμαρίνι που δεν είναι τα πάντα ντυμένα λευκά. Τα πάντα. Τα είχες και στο Βlock αυτά Jenny...;
6.Marilyn Manson
Λίγα πράγματα. Μόνο μια καραφλή πόρνη με έλλειψη δοντιών πρέπει να τον περιμένει στα παρασκήνια, μετά από κάθε συναυλία.
5.Mary J.Blige
Επίσης ολιγαρκής. Απαιτεί να εγκαθίσταται ένα νέο κάθισμα λεκάνης στην τουαλέτα του εκάστοτε καμαρινιού της. Δεν θα καθίσει η Mary εκεί που κάθισε ο πωπός σου…
4.Justin Timberlake
Σύμφωνα με φήμες, η ομάδα του Justin έχει αναλάβει να καθαρίζει τα πόμολα κάθε πόρτας πριν την ακουμπήσει ο Justin.
3.Prince
Κάθε μέρα για τον Prince είναι Χριστούγεννα. Γι` αυτό και απαιτεί καθετί στο καμαρίνι του να καθαρίζεται προσεκτικά και στην συνέχεια να τυλίγεται σε συσκευασία δώρου.
2.Βritney Spears
Σύμφωνα με φήμες η Britney εκνευρίζεται αφάνταστα όταν ένα κινητό χτυπάει στο καμαρίνι της. Συγκεκριμένα, αν το έχεις ξεχάσει στο αθόρυβο, πληρώνεις 5.000 πρόστιμο.
1.Lady Gaga
Ψιλοπράγματα. Η Lady Gaga έχει απαιτήσει  να υπάρχει στο καμαρίνι της ένα μοντέλο με φουντωτές ροζ τρίχες εφηβαίου. Γλυκούλα (#not)

πηγή: mtvgreece.gr