Μια πειστική θεωρία: Οι Guns n` Roses διαλύθηκαν λόγω King Of Pop!



Oι διαμάχες και οι τσακωμοί μεταξύ rockers είναι συνήθως τα πιο απολαυστικά κεφάλαια στην ιστορία κάθε μεγάλης rock μπάντας. Στην περίπτωση των Axl Rose – Slash, οι οποίοι έχουν να μιλήσουν από το 1996, πολλές φήμες, πολλές ιστορίες έχουν ακουστεί για τον τσακωμό τους, ποτέ όμως δεν μάθαμε τι πραγματικά συνέβη. Όμως ένας άνθρωπος που γνώρισε καλά τους Guns από το 1991 ως το τέλος τους, ο manager της μπάντας Doug Goldstein, αποφάσισε να μας δώσει την δική του εκδοχή για την αφορμή που έφερε τον πιο σκληρό ίσως καυγά της rock ιστορίας. Σε συνέντευξη του στο βραζιλιάνικο Rolling Stone τοποθέτησε ως ηθικό αυτουργό του καυγά τον Michael Jackson! 


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Doug, ο Axl Rose είχε ενοχληθεί ιδιαίτερα όταν ο Slash τον είχε ενημερώσει για την πρόθεση του να παίξει σε φιλανθρωπική συναυλία του Michael Jackson: «Εγώ του είχα πει από την αρχή να μην πάει, γιατί ο Axl είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα του Michael Jackson σε ηλικία 2 ετών και ήταν σύμμαχος εκείνων που κατηγορούσαν τον Jackson για παιδεραστία.»
Συνέχισε λέγοντας: «Τον είχα ρωτήσει: Και τι αμοιβή θα πάρεις;. Η απάντηση του ήταν : Μια τηλεόραση με τεράστια οθόνη.» Όταν ο Axl έμαθε πως ο Slash θα συνεργαζόταν με τον εχθρό του, για μια τηλεόραση, έγινε έξαλλος. Περίμενε πως ο Slash δεν θα τον πουλούσε τόσο εύκολα. Από την πλευρά του Axl, αυτό ήταν το μόνο πρόβλημα. Μπορούσε να ανεχτεί αλκοόλ, ναρκωτικά, αλλά όχι αυτό.»


Λοιπόν, αρχικά μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι πως αν ο Slash όντως έκανε κάτι τέτοιο, oύτε κι εμείς θα θέλαμε να του μιλήσουμε, για αρκετά χρόνια. Ίσως για 19 χρόνια. Αλλά μήπως έφτασε ο καιρός για τον Axl Rose και τον Slash να βρεθούν τετ α τετ, ενώπιος ενωπίω και να λύσουν το θέμα αυτό σαν μεγάλα παιδιά; Μια συγνώμη είναι ένα τέλειο πρώτο βήμα.